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J-GLOBAL ID:200901005568452313   Update date: Aug. 20, 2009

Maki Kenji

マキ ケンジ | Maki Kenji
Affiliation and department:
Homepage URL  (1): http://www.foodhokkaido.gr.jp/
Research keywords  (3): enzyme ,  Processing ,  farmproducts
Research theme for competitive and other funds  (1):
  • 2004 - 2005 微生物・酵素を利用したネギ類の高付加価値加工品の開発
Works (13):
  • ネギ類成分の特性を生かした新規利用加工技術の開発
    2004 - 2005
  • 発酵食品中の香気物質に関する研究
    2001 - 2003
  • 馬鈴薯の加工利用に関する新技術の開発
    2000 - 2001
  • 道産農水産物からの生体調整機能物質の抽出・分離・精製技術及びフードデザイングとその評価
    1998 - 1999
  • ジャガイモのレトルト製品の品質向上に関する試験研究
    1998 - 1999
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Professional career (1):
  • 農学修士 (北海道大学)
Work history (4):
  • 1992 - 北海道立食品加工研究センター
  • 1985 - Hokkaido Central Agricultural Experiment Station
  • 1984 - 北海道農政部稲作園芸課
  • 1980 - 北海道上川支庁農務課
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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