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J-GLOBAL ID:200901005773765367   Update date: May. 19, 2020

Horisaka Nobuhiro

ホリサカ ノブヒロ | Horisaka Nobuhiro
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 2003 - 乾燥ハーブのビタミンC含量
  • 2003 - VITAMIN C CONTENTS OF DRIED HERBS
  • 植物蛋白質による脂質代謝調節
  • メイラード反応により褐変した蛋白質の代謝
  • REGULATION OF LIPID METABOLISM BY PLANT PROTEIN
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MISC (19):
  • トランス脂肪酸摂取と健康. 栄養と健康のライフサイエンス. 1997. 2. 1. 78-82
  • Trans fatty acids intake and human health. Life sciences for nutrition and health. 1997. 2. 1. 78-82
  • ブロッコリー蛋白農縮物類似アミノ酸混合がラット血漿脂質に及ぼす影響 第49回日本栄養・食糧学会総会. 1995
  • Effects of amino acid mixture simulating broccoli protein on plasma lipids levels in rats. 1995
  • 摂取したフルクト-スリジンの糞,尿中への排泄に対する消化管内微生物の影響 日本農芸化学会 平成5年度大会 講演. 1993
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Books (5):
  • 基礎からの生化学
    学文社 2003
  • タンパク質代謝研究法
    生物化学実験法 2000
  • Methods of Protein Metabolism
    Methods of Biological Chemistry 2000
  • 栄養学 -生化学的アプローチ-
    学文社 1995
  • Nutritional chemistry
    1995
Professional career (2):
  • (BLANK) (The University of Tokyo)
  • (BLANK) (Tokyo University of Agriculture and Technology)
Association Membership(s) (2):
日本栄養・食糧学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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