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J-GLOBAL ID:200901005773765367
Update date: May. 19, 2020
Horisaka Nobuhiro
ホリサカ ノブヒロ | Horisaka Nobuhiro
Affiliation and department:
Research field (1):
Food sciences
Research theme for competitive and other funds (6):
MISC (19):
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トランス脂肪酸摂取と健康. 栄養と健康のライフサイエンス. 1997. 2. 1. 78-82
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Trans fatty acids intake and human health. Life sciences for nutrition and health. 1997. 2. 1. 78-82
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ブロッコリー蛋白農縮物類似アミノ酸混合がラット血漿脂質に及ぼす影響 第49回日本栄養・食糧学会総会. 1995
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Effects of amino acid mixture simulating broccoli protein on plasma lipids levels in rats. 1995
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摂取したフルクト-スリジンの糞,尿中への排泄に対する消化管内微生物の影響 日本農芸化学会 平成5年度大会 講演. 1993
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Books (5):
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基礎からの生化学
学文社 2003
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タンパク質代謝研究法
生物化学実験法 2000
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Methods of Protein Metabolism
Methods of Biological Chemistry 2000
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栄養学 -生化学的アプローチ-
学文社 1995
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Nutritional chemistry
1995
Professional career (2):
- (BLANK) (The University of Tokyo)
- (BLANK) (Tokyo University of Agriculture and Technology)
Association Membership(s) (2):
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