Rchr
J-GLOBAL ID:200901005800871972   Update date: Feb. 01, 2024

Tsukamasa Yasuyuki

ツカマサ ヤスユキ | Tsukamasa Yasuyuki
Homepage URL  (1): http://suisanriyouken.sakura.ne.jp/riyo/top.htm
Research field  (1): Marine/Aquatic life sciences
Research keywords  (2): 水産利用学 ,  Aquatic Food Science
Research theme for competitive and other funds  (7):
  • 2021 - 2024 Studies on the effect and mechanism of short-term aging of fresh fish meat on the quality
  • 2019 - 2022 冷凍中のNAD分解による魚肉の変色遅延効果
  • 2013 - 2016 培養細胞を利用した養殖クロマグロ品質改善システムの構築
  • 2001 - 2010 水産食品の品質に関する研究
  • 2001 - 2010 Study on the Quality of Marine Products
Show all
Papers (95):
more...
MISC (28):
more...
Patents (1):
  • 旨味調味料およびその製造法
Books (10):
  • 食品加工・保蔵学
    講談社 2017
  • クロマグロ完全養殖
    成山堂書店 2010
  • 生鮮マグロ類の高品質管理
    恒星社厚生閣 2010
  • 水産資源の先進的有効利用法-ゼロエッミションをめざしてー, 原料魚と加工条件が魚肉ねり製品の品質に及ぼす影響
    エヌ・ティー・エス 2005
  • 食品学各論
    講談社サイエンティフィク 2001
more...
Lectures and oral presentations  (3):
  • 絶食による養殖マグロ普通筋の品質改良に関する研究II
    (2006)
  • 絶食による養殖マグロ普通筋の品質改良に関する研究I
    (2006)
  • 魚類筋肉における過冷却保存の試み
    (平成15 年度氷温学会大会(米子) 2003)
Education (2):
  • - 1979 Osaka University School of Engineering
  • - 1979 Osaka University Faculty of Engineering
Professional career (1):
  • (BLANK)
Work history (10):
  • 2008/04 - 2022/03 Kindai University Faculty of Agriculture Professor
  • 2002/04 - 2008/03 Kindai University Faculty of Agriculture Associate Professor
  • 2001 - 2002 Kindai University Faculty of Agriculture
  • 2001 - 2002 Associate Professor, Faculty of Agriculture,
  • 1997 - 2001 Kindai University Faculty of Agriculture
Show all
Association Membership(s) (2):
日本食品科学工学会 ,  日本水産学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page