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J-GLOBAL ID:200901005985791600
Update date: Aug. 27, 2022
Tomoda Tomomi
トモダ トモミ | Tomoda Tomomi
Affiliation and department:
旧所属 武庫川女子大学短期大学部 食生活学科
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Job title:
助手
Research field (1):
Home economics, lifestyle science
Research keywords (1):
食品微生物学
Research theme for competitive and other funds (1):
担子菌による新しい食品開発の研究
MISC (42):
きのこを用いた紫イモからの健康、機能性アルコール飲料の製造. 日本農芸化学会大会. 2003
担子菌の発酵能を用いた味噌の製造. 日本応用きのこ学会第6回大会. 2002
きのこ酒製造の試み-紫イモを用いた場合-. 日本応用きのこ学会第6回大会. 2002
きのこの発酵で生産したアルコール飲料. 調理科学技術教育学会機関紙. 2001. 10号
Characteristics of Cheese-Like Food produced by fenmentation of the Mushroom Schizophylum commune. Journal of Biosceince and Bioenginnering. 2001. 92巻1号, pp30-pp32
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Education (4):
- 1999 Mukogawa Women's University
- 1999 Mukogawa Women's University Graduate School, Division of Home Economics
- 1997 Mukogawa Women's University
- 1997 Mukogawa Women's University Faculty of Home Economics
Professional career (1):
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