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J-GLOBAL ID:200901006026665309   Update date: Aug. 20, 2022

Mizuno Chie

ミズノ チエ | Mizuno Chie
Affiliation and department:
Job title: Associate Professor
Research field  (2): Food sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 食生活 ,  Food Culture
Research theme for competitive and other funds  (9):
  • 2001 - 2002 うすくち醤油の調理特性
  • 2001 - 2002 Characteristics of Light-colored Soy Sauce
  • 1983 - 煮る調理に関する基礎的研究
  • 加熱調理に関する研究
  • フライ油の使用限界に関する研究
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MISC (28):
Books (2):
  • 食卓のコーディネート〔基礎〕 (共著)
    共立速記印刷 2003
  • Table Coordinate 〔Basic〕
    Kyoritu Sokki Print 2003
Works (5):
  • '05食博覧会・大阪「第1回食空間コーディネートコンクール」最優秀賞経済産業大臣賞
    2005 -
  • 暮らしを彩る祭典 第3回テーブルコーディネートコンテスト入賞
    2004 -
  • 愉しい食卓 テーブルコーディネートコンテスト入賞
    2003 -
  • うすくち醤油の調理特性
    2001 -
  • Table Coordinate
Education (5):
  • - 2016 Nara Women's University Graduate School of Humanities and Sciences School of Natural Science and Ecological Awareness
  • - 1985 Nara Women's University
  • - 1985 Nara Women's University Graduate School, Division of Home Economics
  • - 1983 Nara Women's University
  • - 1983 Nara Women's University Faculty of Home Economics
Professional career (2):
  • - (Nara Women's University)
  • 博士(生活環境学) (奈良女子大学)
Association Membership(s) (4):
日本油化学会 ,  日本食生活学会 ,  日本家政学会 ,  日本調理科学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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