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J-GLOBAL ID:200901006653462863
Update date: Jan. 31, 2024
Kiuchi Kiyomi
キウチ キヨミ | Kiuchi Kiyomi
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Affiliation and department:
Aichi Konan College Department of Sciences for Living
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Detailed information
Research field (4):
Environmental policy and society
, Environmental impact assessment
, Home economics, lifestyle science
, Neuroscience - general
Research keywords (4):
環境影響評価
, 食生活
, Environmental Influence Assessment
, Food Culture
Research theme for competitive and other funds (6):
1981 - 2002 加工食品中の過酸化脂質に関する研究
1999 - 2000 食生活を通じて摂取するビスフェノールAに関する研究
1998 - Study on Bisphend-A
1986 - ドーパミン作動性ニューロンに関する研究
1986 - Study on Dopaminergic Neuron
1981 - Study on Lipid Peroxides in Processed Food
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Papers (14):
弦間夫佐江, 木内 清美. 調理師養成課程における大量調理実習に関する基礎研究. 愛知江南短期大学紀要. 2008. 37. 9-19
T Murata, N Morita, K Hikita, K Kiuchi, K Kiuchi, N Kaneda. Recruitment of mRNA-destabilizing protein TIS11 to stress granules is mediated by its zinc finger domain. EXPERIMENTAL CELL RESEARCH. 2005. 303. 2. 287-299
長屋郁子, 山中なつみ, 山内睦子, 木内清美, 小川宣子. 岐阜県における行事食について. 岐阜女子大学地域文化研究. 2002. 19. 30-35
KIUCHI KIYOMI, SAITO YASUKO. Eating Habits and Awareness of Dietary Behavior of Junior College Female Students. 家政学研究. 1999. 46. 1. 9-16
KIUCHI KIYOMI, SAITO YASUKO. Formation of Lipid Peroxides in Processed Foods in Storage and the Inhibitory Effect of Vitamin A and Vitamin E on Lipid Peroxidation. 家政学研究. 1995. 41. 2. 91-96
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MISC (21):
弦間夫佐江, 中野貴子, 田中明奈, 木内清美. 幼稚園児を対象とした食育推進の取り組み-調理師養成課程に所属する学生による食育の実践-. 愛知江南短期大学紀要. 2011. 40. 121-130
弦間夫佐江, 木内清美, 斉藤靖子. 短期大学の食生活に対する関心と教育効果に関する調査. 日本調理科学会大会研究発表要旨集. 2006. 2006. 90
大木直子, 木内 清美, 長野宏子, 堀光代, 山内睦子. 岐阜県における魚介類の利用状況. 日本調理科学会東海北陸支部第6回研究発表会研究発表要旨集. 2005. 12
弦間夫佐江, 木内清美, 斉藤靖子. 短大生の食事習慣についての調査-はし使いと食べ方について-. 日本調理科学会大会研究発表要旨集. 2005. 2005. 97
畑江敬子, 下村道子, 木内清美. 調理文化の地域性と調理科学-魚介類-. 平成15,16年度日本調理科学会特別研究「調理文化の地域性と調理科学」報告書-魚介類-. 2004. 97
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Books (2):
最新調理-基礎と応用-
朝倉書店 2005
最新調理学-理論と応用-
朝倉書店 2005
Professional career (1):
(BLANK) (Nagoya University)
Committee career (3):
2011/04 - 現在 江南市環境審議会委員
2011/04 - 現在 愛知県立古知野高等学校評議員
2012/04 - 2013/03 短期大学基準協会 第三者評価評価員
Association Membership(s) (4):
日本内分泌撹乱化学物質学会
, 奈良女子大学家政学会
, 日本調理科学会
, 日本生化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
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