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J-GLOBAL ID:200901007407434423   Update date: Jan. 17, 2024

Matsuoka Asao

マツオカ アサオ | Matsuoka Asao
Affiliation and department:
Research field  (5): Hygiene and public health (non-laboratory) ,  Hygiene and public health (laboratory) ,  Healthcare management, medical sociology ,  Food sciences ,  Applied biochemistry
Research keywords  (2): 応用微生物学・応用生物化学 ,  Applied Microbiochemistry and Applied Biochemistry
Research theme for competitive and other funds  (12):
  • 機能性大豆発酵食品の開発
  • 植物に含まれる抗菌活性物質に関する研究
  • 食品の微生物制御に関する研究
  • 無蒸煮大豆発酵食品の開発
  • 発酵大豆食品の生理学的機能性
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MISC (60):
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Books (10):
  • 食品衛生学(共著)
    (株)樹村房 1995
  • Food Hygienics
    Jusonbo Co. LTD. 1995
  • 生化学(共著)
    金原出版株式会社 1993
  • Biochemistry
    Kanehara Publication Co. LTD. 1993
  • 最新食品学(共著)
    (株)講談社サイエンティフィク 1989
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Works (6):
  • 焼魚の変異原性に対する植物性食品の抑制効果
    1987 - 1999
  • Depressive Effect of Food of Plant origin the Mutagenicity of Grilled Fish
    1987 - 1999
  • 大豆発酵食品テンペの生物活性と新製造技術に関する共同研究
    1987 -
  • Joint Research on Bioactivity and New Manufacturing Technology of the fermented Soybean Food, Tempe
    1987 -
  • 食品添加物の抗菌作用に関する共同研究
    1975 -
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Education (4):
  • - 1978 Kyushu University
  • - 1978 Kyushu University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1970 Ehime University Faculty of Agriculture
  • - 1970 Ehime University Faculty of Agriculture
Professional career (2):
  • Agricultural Science Master's Degree (Ehime University)
  • Doctor of Agriculture (Kyushu University)
Work history (2):
  • 1972 - 1974 米山薬品工業株式会社 技術・研究員
  • 1972 - 1974 Yoneyama Chemicals Industry Co., LTD. Engineer and Researcher
Committee career (1):
  • 1996 - 2000 日本テンペ研究会 日本テンペ研究会誌編集委員,日本テンペ研究会事務局長,日本テンペ研究会副会長
Association Membership(s) (3):
日本テンペ研究会 ,  食品衛生学会 ,  農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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