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J-GLOBAL ID:200901007742669150   Update date: Sep. 05, 2022

Watanabe Satoru

ワタナベ サトル | Watanabe Satoru
Affiliation and department:
Job title: Professor
Homepage URL  (1): http://www.tsc-05.ac.jp/
Research field  (3): Food sciences ,  Applied microbiology ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (6): 食生活学 ,  応用微生物学 ,  食品生化学 ,  Career Education ,  Applied Biochemistry ,  Food Science
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 日本の伝統的食文化の継承活動
  • 食品に含まれるポリフェノールの機能性
  • 新しい加工食品の開発に関する研究
  • Development of Program for Career Design
  • Food Factors and these Function
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MISC (62):
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Books (10):
  • 新しい食品学実験 第2版
    三共出版 2008
  • 新訂 食品学総論
    樹村房 2008
  • わかりやすい食物と健康II---食品の分類と特性ーーー
    三共出版 2007
  • わかりやすい食物と健康I---食品とその成分ーーー
    三共出版 2007
  • 食品学総論 改訂版(共著)
    三共出版 2005
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Works (4):
  • カナダとくにブリティッシュ・コロンビア州における高等教育機関についての実態調査
    1990 -
  • Investigation about Post-Secondary Education in the Province of British Columbia(Canada)
    1990 -
  • 酵素的糖付加によるステビオシドの甘味質改善
    1982 - 1984
  • Improvement for Sweetness of Stevioside by Enzimatic Glycide Addition
    1982 - 1984
Education (4):
  • - 1987 University of Tsukuba
  • - 1987 University of Tsukuba Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1981 University of Tsukuba
  • - 1981 University of Tsukuba Second Cluster of College Course of Applied Biological Chemistry
Professional career (1):
  • Ph. D
Work history (2):
  • 1987 - 1988 国際科学振興財団 専任研究員
  • 1987 - 1988 Foundation for Advancement of International Science, Research Fellow
Association Membership(s) (5):
日本癌学会 ,  日本食生活学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本糖質学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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