Rchr
J-GLOBAL ID:200901008126610610   Update date: Oct. 26, 2005

Fukumoto Fumika

フクモト フミカ | Fukumoto Fumika
Affiliation and department:
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 食生活 ,  Food Culture
MISC (22):
  • 骨粗鬆症予防からみた幼稚園児の家庭の食事の実態. 永原学園 西九州大学・佐賀短期大学紀要. 1996. 26
  • 減塩梅漬についての一考察(その2). 永原学園西九州大学・佐賀短期大学紀要. 1984. 14
  • 夏みかん・はっさく果皮の保存過程でのペクチン溶出量とその作用について(共著). 永原学園 西九州大学・佐賀短期大学紀要. 1982. 13
  • 減塩梅漬についての一考察(その1). 永原学園西九州大学・佐賀短期大学紀要. 1982. 13
  • うの花漬の保存効果. 永原学園西九州大学・佐賀短期大学紀要. 1979. 10
more...
Books (1):
  • 四季の家庭食品加工
    永原学園 1961
Committee career (1):
  • 1976 - 1978 日本家政学会 九州支部長
Association Membership(s) (1):
日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page