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J-GLOBAL ID:200901008171158477   Update date: Jan. 31, 2024

Todoriki Setsuko

トドリキ セツコ | Todoriki Setsuko
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (1): Food Irradiation
Research theme for competitive and other funds  (3):
  • 2014 - 2019 Investigation into new application possibilities of food irradiation technology
  • 2011 - 2013 Dynamics of 2-Alkylcyclobutanones in plant foods and their application in the detection of irradiation history
  • 2004 - 2007 Visualization of Physiological Changes on Seeds by Hyper Spectral Imaging
Papers (150):
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MISC (118):
Patents (8):
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Books (10):
  • 食品分野における非加熱殺菌技術
    株式会社エヌ・ティー・エス 2013
  • 生食のおいしさとリスク
    株式会社エヌ・ティー・エス 2013
  • 食品表示を裏づける分析技術-科学の目で偽装を見破る
    東京電気大学出版局 2010
  • 最新版 食品分析法の妥当性確認ハンドブック
    サイエンスフォーラム 2010
  • 食品安全の事典
    朝倉書店 2009
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Lectures and oral presentations  (26):
  • ガンマ線照射した大豆の品質解析(1)ESR解析
    (第50回アイソトープ・放射線研究発表会 2013)
  • ガンマ線照射した大豆の品質解析(2)脂質成分およびアレルゲン性
    (第50回アイソトープ・放射線研究発表会 2013)
  • ESRを用いた植物油初期酸化評価法の開発
    (第51回電子スピンサイエンス学会 2012)
  • Pulse-ESRとCW-ESRによる照射食品中のラジカルの緩和時間解析
    (第51回電子スピンサイエンス学会 2012)
  • 新鮮果物への放射線照射の効果や影響
    (第49回アイソトープ・放射線研究発表会 2012)
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Professional career (1):
  • Dr (Agriculture)
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