Rchr
J-GLOBAL ID:200901008681081096   Update date: Aug. 10, 2022

Mochizuki Atsushi

モチヅキ アツシ | Mochizuki Atsushi
Affiliation and department:
Job title: Professor
Research field  (1): Marine/Aquatic life sciences
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 生物資源の有効利用に関する研究
  • 日本大学とジンバブエ大学との南部アフリカの有用植物淡水魚の探索,採取とその生理生化学的研究
  • 水生生物のリゾチームに関する研究
  • Research for utilization of bioresources
  • Research for utilization of bioresources in southern Africa
Show all
MISC (56):
Books (7):
  • 水産食品の加工と貯蔵
    株式会社恒星社厚生閣 2005
  • 缶・びん詰・レトルト食品・飲料製造講義 総論編
    社団法人 日本缶詰協会 2002
  • 食品加工学
    共立出版株式会社 2002
  • 食品学
    共立出版株式会社 2002
  • 食品加工学
    共立出版株式会社 1990
more...
Works (4):
  • 日本大学とジンバブエ大学との南部アフリカの有用植物淡水魚の探索・採取とその生理生化学的研究
    2000 -
  • Research for utilization of bioresource in Southern Africa
    2000 -
  • 日本大学とジンバブエ大学との南部アフリカの有用植物淡水魚の探索・採取とその生理生化学的研究
    1999 -
  • Research for utilization of bioresource in Southern Africa
    1999 -
Education (2):
  • - 1962 Nihon University
  • - 1962 Nihon University Faculty of Agriculture and Veterinary Medicine
Professional career (1):
  • 農学博士
Committee career (4):
  • 2000 - 2004 日本水産学会 評議員
  • 2000 - 2001 日本水産学会 関東支部長
  • 日本水産学会 水産利用懇話会委員
  • 日本食品科学工学会関東支部 評議員
Association Membership(s) (4):
日本食品科学工学会 ,  THE INSTITUTE OF FOOD TECHNOLOGISTS ,  日本食品科学工学会関東支部 ,  日本水産学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page