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J-GLOBAL ID:200901009404038406   Update date: Apr. 17, 2024

Harada Hiroshi

ハラダ ヒロシ | Harada Hiroshi
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (1): Food Biochemistry
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 経口投与した植物レクチンが生体へ与える影響
  • 大豆イソフラボンの機能と利用に関する研究
  • Study on Antigenicity in Soybean Hypocotyls and Its Reduction by Twin-Screw Extrusion
  • Study on Biological Function of Soy Isoflavone and Its Usage for Foods
MISC (30):
Patents (28):
  • 抗骨粗鬆症組成物(公開特許公報、特開平11-9221)
  • 水産動物用飼料原料(公開特許公報、特開平11-98963)
  • 幼令動物飼料用原料(特許公報、第2654889号)
  • レシチンの改質方法及び該レシチンを含む食用油脂組成物(特許公報、第2654882号)
  • 膨化食品の製造方法及び膨化食品生地(公開特許公報、特開平9-107887)
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Books (2):
  • 健康からみた基礎食品学
    アイ・ケイコーポレーション 2002
  • 基礎食品学実験書
    三共出版 2002
Education (2):
  • - 1979 Niigata University Faculty of Agriculture
  • - 1979 Niigata University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • (BLANK) (Tokyo University of Pharmacy and Life Science)
Work history (2):
  • 1994 - 2001 Honen Co. Research Laboratories, Section Chief
  • 1979 - 1994 Honen Oil Co. Ltd., Researcher
Committee career (1):
  • 1997 - 2000 日本ビタミン学会 脂溶性ビタミン総合研究委員会 特別委員
Awards (1):
  • 1995 - アメリカ油化学会ADM賞(American Oil Chemists' Society ADM Award)
Association Membership(s) (5):
日本癌学会 ,  日本化学会 ,  アメリカ油化学会(American Oil Chemists' Society) ,  日本ビタミン学会 脂溶性ビタミン総合研究委員会 ,  日本生化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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