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J-GLOBAL ID:200901009596933470
Update date: Aug. 03, 2022
Ohmori Kaoru
オオモリ カオル | Ohmori Kaoru
Affiliation and department:
旧所属 福岡県農業総合試験場 食品流通部
About 旧所属 福岡県農業総合試験場 食品流通部
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Job title:
専門研究員
Research keywords (4):
processing
, Food
, 加工
, 食品
Research theme for competitive and other funds (2):
食品加工
Food processing
MISC (16):
OHMORI Kaoru, KUBOTA Akira, OHMORI Hirosi. Effect of sodium L-ascorbate and sodium hydrogencarbonate on the quality of canned Gyokuro tea drink. Chagyo Kenkyu Hokoku (Tea Research Journal). 1990. 1990. 72. 1-8
OHMORI Kaoru, KUBOTA Akira, NAKAMURA Shinichiro. Chemical constituents in different parts of tea shoots for Gyokuro. Chagyo Kenkyu Hokoku (Tea Research Journal). 1989. 1989. 69. 21-28
OHMORI Kaoru, NAKAMURA Shinichiro, WATANABE Toshiro, KATSUKI Kazuya. Effects of steaming conditions on tea quality in the manufacturing of green tea (Sencha). Chagyo Kenkyu Hokoku (Tea Research Journal). 1987. 1987. 65. 73-80
理化学的方法による市販玉露の品質評価. 福岡県農業総合試験場研究報告(1988), A-8, p67-72
煎茶缶ドリンクの劣化防止法. 福岡県農業総合試験場研究報告(1991), A-11, p51-54
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Awards (1):
福岡県知事賞(研究表彰)
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