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J-GLOBAL ID:200901010554753381   Update date: Aug. 24, 2022

Nakamura Atsuko

ナカムラ アツコ | Nakamura Atsuko
Affiliation and department:
Job title: Professor
Research field  (4): Food sciences ,  Bioorganic chemistry ,  Structural/physical organic chemistry ,  Science education
Research keywords  (6): 科学教育 ,  有機化学 ,  食品科学・栄養科学 ,  Science Education ,  Organic Chemistry ,  Food Science and Nutrition Chemistry
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 2005 - 光照射が食品物性および栄養素に及ぼす影響
  • 2005 - Study of Food Properties Depending on Red and Blue Light Irradiation
  • 2004 - Effects of a Pressure Cooker on Rice Texture
  • 2003 - 常圧および加圧炊飯における飯の食味の比較
  • 1997 - Antioxidative Effects of Polyphenols from Food
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MISC (44):
Books (4):
  • 自然と生活環境
    宣教社 2002
  • 物質・生命・環境
    宣教社 2002
  • 化学
    宣協社 1991
  • Chemistry
    1991
Works (6):
  • ニホングリの渋皮剥離に対するエタノールの効果
    1998 -
  • The Effect of Ethenal on Exfoliation of a chestnat astringent skin
    1998 -
  • 炊飯における加熱条件と飯の物性との関係
    1992 -
  • Reration between Rice Texune and Heating Condition on the Rice Cooking
    1992 -
  • 炊飯における洗米方法と食味との関係
    1991 -
more...
Education (2):
  • - 1968 The University of Tokyo
  • - 1963 The University of Tokyo Graduate School, Division of Science
Professional career (2):
  • (BLANK)
  • (BLANK)
Association Membership(s) (3):
調理科学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本化学会(教育部会)
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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