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J-GLOBAL ID:200901010769027614   Update date: Sep. 13, 2022

Fukuta Kazuhiro

フクタ カズヒロ | Fukuta Kazuhiro
Affiliation and department:
Job title: Section chief
Research field  (2): Food sciences ,  Applied microbiology
Research keywords  (2): 機能性食品 ,  Physiologically functional foods
Research theme for competitive and other funds  (3):
  • 2007 - 2007 地域食材を用いた健康維持機能探索と抗肥満食品への応用
  • 機能性食品の開発
  • Development of Physiologically functional foods
MISC (6):
Patents (4):
  • きのこエキス及びその製造方法
  • ワカメ芽株を原料とする抗酸化食品素材の製造方法
  • 小魚カルシウムの吸収を改善する小魚類加工食品
  • 鶏骨ガラを原料とする発酵調味料の製造方法
Education (2):
  • - 1980 Osaka University School of Engineering
  • - 1980 Osaka University Faculty of Engineering Fermentation Technology
Association Membership(s) (5):
日本農芸化学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  Japanese Society of Nutrition and Food Science ,  Japan Society for Culture Collection ,  Japan Society for Bioscience Biotechnology and Agrochemistry
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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