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J-GLOBAL ID:200901012291894859   Update date: Feb. 02, 2009

Maki Michiko

マキ ミチコ | Maki Michiko
Affiliation and department:
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 食生活 ,  food culture
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 食事中無機質成分の調理による損失
  • Cooking Loss of Minerals Contents in Food
MISC (9):
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Books (1):
  • クローズアップ食生活シリーズ2変りゆく食環境と食の安全性
    クローズアップ食生活シリーズ2変りゆく食環境と食の安全性
Education (2):
  • - 1959 Toita Women's College
  • - 1959 Toita Women's College
Association Membership(s) (4):
日本食生活学会 ,  日本調理科学会 ,  日本栄養改善学会 ,  日本栄養食糧学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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