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J-GLOBAL ID:200901012331346604   Update date: Aug. 20, 2022

Murota Hisako

ムロタ ヒサコ | Murota Hisako
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): 調理学 ,  Science of Cookery
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • 2004 - 2005 団子の物性と官能評価に及ぼすアマランス粉の影響
  • 2004 - 2005 Effects of Amaranth Content on Physical Properties and Sensory Evaluation of Dango
  • 2001 - 2002 アマランス粉を添加した蒸レケーキの物性と官能評価について
  • 1995 - 1996 パンナコッタの物性および食味に及ぼすフラクトオリゴ糖の影響
  • 1994 - 1995 ブランマンジェの性状に及ぼすキシロオリゴ糖の影響
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MISC (38):
  • The Effect of Amaranth Content on Texture Properties and Sensory Evaluation of Seame Cake. 2004
  • ゴマケーキのテクスチャー特性と官能評価に及ぼすアマランス粉の影響. 2004
  • The Effect of Amaranth Content on Texture Properties and Sensory Evaluation of Sesame Cake. 2004
  • Cooking. Kohseikan. 2003
  • 新調理学実習 調理指導研究会編. 光生館. 2003
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Books (2):
  • パンナコッタの物性および食味におよぼすフラクトオリゴ糖の影響
    日本調理科学会平成8年度大会 研究発表要旨集 1996
  • Effects of Fructooligosoccharide Content on Physical Properties and the Taste of Pannacotta
    1996
Education (2):
  • - 1962 Osaka Women's University
  • - 1962 Osaka Women's University Faculty of Arts and Science
Work history (10):
  • 1989 - 1997 東大阪短期大学 助教授
  • 1989 - 1997 Higashiosaka Junior College assistant
  • 1997 - - 東大阪短期大学 教授
  • 1997 - - Higashiosaka Junior College professor
  • 1983 - 1989 東大阪短期大学 講師
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Committee career (1):
  • 1985 - 1989 日本調理科学会 近畿支部委員
Association Membership(s) (3):
日本家政学会 ,  日本調理科学会 ,  日本栄養改善学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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