Rchr
J-GLOBAL ID:200901013013626211
Update date: Jan. 29, 2006
Tomioka Tetsuhisa
トミオカ テツヒサ | Tomioka Tetsuhisa
Affiliation and department:
Research field (1):
Food sciences
Research keywords (4):
栄養学
, 食品化学
, Nutrition
, Food Chemistry
Research theme for competitive and other funds (6):
MISC (26):
-
Survey of Concerns about Dietary Supplements(1). Journal of Toyama College. 2004. 39. 49
-
サプリメントに関する意識についての考察(1). 富山短期大学紀要. 2004. 39. 49
-
Current Frends Regarding Fatty Acid Intake in Toyama Prefecture. Journal of Toyama College. 2004. 39. 39
-
富山県の脂肪酸摂取量の状況. 富山短期大学紀要. 2004. 39. 39
-
Survey of Concerns about Dietary Supplements(1). Journal of Toyama College. 2004. 39. 49
more...
Books (3):
-
食物学
同文書院 1999
-
食品学総論
中央法規出版(株) 1991
-
Food Science
1991
Education (2):
- - 1976 Tohoku University Faculty of Agriculture
- - 1976 Tohoku University Faculty of Agriculture
Work history (6):
- 1979 - 1988 富山女子短期大学食物栄養学科 講師
- 1979 - 1988 Lecture, TOYAMA Women's College
- 1986 - - 富山短期大学食物栄養学科 助教授
- 1986 - - Assostant Professor, TOYAMA College
- 1977 - 1979 富山女子短期大学食物栄養学科 助手
- 1977 - 1979 Research Associate, TOYAMA Women's College
Show all
Association Membership(s) (5):
日本油化学協会
, 日本公衆衛生学会
, 日本栄養改善学会
, 日本食品科学工学会
, 日本農芸化学会
Return to Previous Page