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J-GLOBAL ID:200901013013626211   Update date: Jan. 29, 2006

Tomioka Tetsuhisa

トミオカ テツヒサ | Tomioka Tetsuhisa
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (4): 栄養学 ,  食品化学 ,  Nutrition ,  Food Chemistry
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 2000 - N-(9-Acridinyl) Maleimide 蛍光法
  • 2000 - N-(9-Acridinyl) Maleimide Fluorometry
  • 1987 - 1995 女子大生の生活,身体伏況の調査研究
  • 1987 - 1995 Studies on the Life Style and Pysical Condition of College students
  • 1992 - 1992 イワシの糖漬に関する研究
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MISC (26):
  • Survey of Concerns about Dietary Supplements(1). Journal of Toyama College. 2004. 39. 49
  • サプリメントに関する意識についての考察(1). 富山短期大学紀要. 2004. 39. 49
  • Current Frends Regarding Fatty Acid Intake in Toyama Prefecture. Journal of Toyama College. 2004. 39. 39
  • 富山県の脂肪酸摂取量の状況. 富山短期大学紀要. 2004. 39. 39
  • Survey of Concerns about Dietary Supplements(1). Journal of Toyama College. 2004. 39. 49
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Books (3):
  • 食物学
    同文書院 1999
  • 食品学総論
    中央法規出版(株) 1991
  • Food Science
    1991
Education (2):
  • - 1976 Tohoku University Faculty of Agriculture
  • - 1976 Tohoku University Faculty of Agriculture
Work history (6):
  • 1979 - 1988 富山女子短期大学食物栄養学科 講師
  • 1979 - 1988 Lecture, TOYAMA Women's College
  • 1986 - - 富山短期大学食物栄養学科 助教授
  • 1986 - - Assostant Professor, TOYAMA College
  • 1977 - 1979 富山女子短期大学食物栄養学科 助手
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Association Membership(s) (5):
日本油化学協会 ,  日本公衆衛生学会 ,  日本栄養改善学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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