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J-GLOBAL ID:200901013137076376   Update date: Sep. 20, 2022

Hashimoto Toshiro

ハシモト トシロウ | Hashimoto Toshiro
Affiliation and department:
Job title: Researcher
Research field  (3): Food sciences ,  Applied microbiology ,  Inorganic materials
Research keywords  (10): 窯業 ,  バイオテクノロジー ,  漬物 ,  菓子 ,  園芸食品 ,  Ceramic ,  Biotechnology ,  Pickles ,  Cake ,  Vegetable food
Research theme for competitive and other funds  (3):
  • 発酵漬物由来乳酸菌の機能性研究とその利用
  • 漬物加工
  • Processing of Pickles
MISC (4):
Patents (1):
  • 乳酸菌を用いた漬物の製造方法
Education (1):
  • - 1971 Chiba University Faculty of Horticulture
Association Membership(s) (3):
日本乳酸菌学会 ,  日本食品科学工学会 ,  The Japanese Society for Food Science and Technology
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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