Rchr
J-GLOBAL ID:200901013425032707   Update date: Apr. 30, 2015

Kodani Yukitoshi

コダニ ユキトシ | Kodani Yukitoshi
Affiliation and department:
Job title: Division Chief
Homepage URL  (1): http://www.tiit.or.jp/
Research field  (2): Marine/Aquatic life sciences ,  Food sciences
Research keywords  (4): 品質 ,  食品加工 ,  Quality ,  Processed Food
Research theme for competitive and other funds  (3):
  • 2009 - 2011 小型魚肉の高付加価値化をめざした電気的処理・可食性接着剤による大型成型化
  • 2007 - 2009 大型魚類の漁獲ストレス緩和技術導入による高鮮度維持システムの開発
  • 2007 - 2009 Avoiding technology of the Yake meat of the tuna.
Patents (2):
  • 簡易で効率的な凍結融解濃縮法
  • 濃縮液抽出方法
Education (2):
  • - 1981 Tottori University Faculty of Agriculture
  • - 1981 Tottori University Faculty of Agriculture Agricultural Chemistry
Work history (14):
  • 2015/04 - 現在 鳥取県産業技術センター食品開発研究所 食品加工科 食品開発研究所長兼食品加工科長
  • 2013/04 - 2015/03 鳥取県産業技術センター食品開発研究所 食品加工科 副所長兼食品加工科長
  • 2005 - :鳥取県産業技術センター食品開発研究所食品技術科長
  • 2005 - Division Chief,Food Technology Division,Food Development Research Laboratory,Tottori Institute Industrial Technology
  • 2003 - :鳥取県産業技術センター研究企画部企画室研究員
Show all
Association Membership(s) (10):
日本油化学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本水産学会 ,  日本食品科学工学会 ,  Japan Oil Chemists’ Society ,  and Agrochemistry ,  Biotechnology ,  Japan Society for Bioscience ,  The Japanese Society of Fisheries Science ,  The Japanese Society for Food Science and Technology
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page