Rchr
J-GLOBAL ID:200901013594066912   Update date: Mar. 17, 2016

rieko hayashi

rieko hayashi
Affiliation and department:
Papers (2):
  • イギリス伝統料理プディングについて(その1)-チャーメルス領事代理夫人とクロウ氏著「高等料理法」よりー. 2001. 34 神戸女子大学家政学部紀要
  • 明治期の神戸英国領事館発行の西洋料理本の発見と料理再現の試みーチャルマース領事代理夫人とクロウ氏著「高等料理法」-. 2000. 33 神戸女子大学家政学部紀要
Books (4):
  • 栄養科学シリーズNEXT「調理学実習」
    講談社 2003
  • ちびっこシェフのフランス料理3-おもてなし編ー」
    大空社 1998
  • 「ちびっこシェフのフランス料理2-おかし編ー」
    大空社 1998
  • 「ちびっこシェフのフランス料理1-はじめての料理編ー」
    大空社 1998
Lectures and oral presentations  (3):
  • 近畿の家庭における野菜を利用した行事食ー兵庫県ー
    (日本調理科学会 2010)
  • 近畿の家庭における野菜の調理法と料理ー兵庫県ー
    (日本調理科学会 2009)
  • 近畿の食生活と野菜(兵庫)-家庭における野菜の利用状況ー
    (日本調理科学会 2008)
Education (2):
  • - 1976 Le Cordon Bleu
  • - 1974 Kobe Women's University
Professional career (1):
  • Grand Diplome 取得 (Le Cordon Bleu)
Work history (3):
  • 2007/04/01 - 現在 Kobe Women's University Faculty of Home Economics, Dietician Training Course
  • 1997/04/01 - 2007/03/31 Kobe Women's University Faculty of Home Economics, Dietician Training Course
  • 1978/04/01 - 1997/03/31 Kobe Women's University Faculty of Home Economics, Dietician Training Course
Association Membership(s) (5):
日本食育学会 ,  神戸外国人居留地研究会 ,  日本食生活学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page