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J-GLOBAL ID:200901013961662721   Update date: Sep. 13, 2022

Yamaguchi Naohiko

ヤマグチ ナオヒコ | Yamaguchi Naohiko
Affiliation and department:
Job title: 教授
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): 食品科学・栄養科学 ,  Food Science and Nutritional Chemistry
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 2004 - 2005 油脂の酸化安定性に関する研究
  • Studies on Oxidafive Stability of Fat and Oil
MISC (77):
  • Studies on Improvement in Oxidative stability of Cookies Added Perilla and Linseed by Purple Sweet Potato Powder. Studies. Aichi Gakusen University. 2002. 47. 59
  • Studies on Improvement in oxidative stability of Cookies Added Perilla Seed by Purple Sweet Potato Powder. Studies. Aichi Gakusen University. 2002. 37. 53
  • Antioxidative Activity of Purple Sweet Potato Powder. Studies. Aichi Gakusen University. 2002. 37. 47
  • エゴマ油及び亜麻仁油添加クッキーの紫芋パウダーによる酸化安定性の向上. 愛知学泉大学研究論集. 2002. 47. 59
  • エゴマ種子を添加したクッキーの紫芋パウダーによる酸化安定性の向上. 愛知学泉大学研究論集. 2002. 37. 53
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Books (2):
  • 食品包装
    アカデミップ プレス 1991
  • Food Packaging
    1991
Education (2):
  • - 1957 Shizuoka University Faculty of Agriculture
  • - 1957 Shizuoka University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • (BLANK)
Committee career (2):
  • 1992 - 日本油化学協会 評議員
  • 1991 - 日本食品工業学会 評議員
Awards (3):
  • 1988 - 中部経済新聞社賞
  • 1975 - 科学技術庁長官賞
  • 1968 - 日本食品工業学会賞
Association Membership(s) (6):
日本調理学会 ,  日本家政学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本油化学協会 ,  日本食品工業学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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