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J-GLOBAL ID:200901013961662721
Update date: Sep. 13, 2022
Yamaguchi Naohiko
ヤマグチ ナオヒコ | Yamaguchi Naohiko
Affiliation and department:
Job title:
教授
Research field (1):
Food sciences
Research keywords (2):
食品科学・栄養科学
, Food Science and Nutritional Chemistry
Research theme for competitive and other funds (2):
- 2004 - 2005 油脂の酸化安定性に関する研究
- Studies on Oxidafive Stability of Fat and Oil
MISC (77):
-
Studies on Improvement in Oxidative stability of Cookies Added Perilla and Linseed by Purple Sweet Potato Powder. Studies. Aichi Gakusen University. 2002. 47. 59
-
Studies on Improvement in oxidative stability of Cookies Added Perilla Seed by Purple Sweet Potato Powder. Studies. Aichi Gakusen University. 2002. 37. 53
-
Antioxidative Activity of Purple Sweet Potato Powder. Studies. Aichi Gakusen University. 2002. 37. 47
-
エゴマ油及び亜麻仁油添加クッキーの紫芋パウダーによる酸化安定性の向上. 愛知学泉大学研究論集. 2002. 47. 59
-
エゴマ種子を添加したクッキーの紫芋パウダーによる酸化安定性の向上. 愛知学泉大学研究論集. 2002. 37. 53
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Books (2):
-
食品包装
アカデミップ プレス 1991
-
Food Packaging
1991
Education (2):
- - 1957 Shizuoka University Faculty of Agriculture
- - 1957 Shizuoka University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
Committee career (2):
- 1992 - 日本油化学協会 評議員
- 1991 - 日本食品工業学会 評議員
Awards (3):
- 1988 - 中部経済新聞社賞
- 1975 - 科学技術庁長官賞
- 1968 - 日本食品工業学会賞
Association Membership(s) (6):
日本調理学会
, 日本家政学会
, 日本栄養・食糧学会
, 日本油化学協会
, 日本食品工業学会
, 日本農芸化学会
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