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J-GLOBAL ID:200901014330710755   Update date: Jan. 17, 2024

Koba Hisayo

コバ ヒサヨ | Koba Hisayo
Affiliation and department:
Research field  (5): Hygiene and public health (non-laboratory) ,  Hygiene and public health (laboratory) ,  Healthcare management, medical sociology ,  Food sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (7): 公衆衛生学・健康科学 ,  栄養科学 ,  食品科学 ,  食生活 ,  Public Health and Health Science ,  Food Science and Nutritional Chemistry ,  Food Culture
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 骨粗鬆症予防のこころみ
  • 女性の味覚と月経周期
  • 魚介類の変異原活性と失活性
  • An attempt to prevent Osteoporosis
  • Evaluation of taste Menstrual cycle in Women.
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MISC (41):
Books (8):
  • 総合調理科学辞典
    光生館 1997
  • Dictionary of Synthetic Cookery Science. (S(]J1155[)g(]J1155[) chy(]J1155[)rikagaku Jiten)
    Koshei Kan 1997
  • 調理のための食品学辞典
    朝倉書店 1994
  • Sitorogy Dictionary for Cooking
    Asakura syoten 1994
  • 調理と実際の-調理学辞典-(共著)
    朝倉書店 1987
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Works (6):
  • 骨代謝に対する卵殻カルシウムの影響
    1997 - 2000
  • Effect of an egg shell to Bone metabolism
    1997 - 2000
  • 骨粗鬆症予防のこころみ
    1989 -
  • An attempt to prevent Osteoporosis.
    1989 -
  • 魚介類の変異原活性と失活性
    1982 -
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Education (2):
  • - 1998 Nagasaki University
  • - 1998 Nagasaki University Graduate School, Division of Marine Science and Engineering
Professional career (1):
  • (BLANK) (Nagasaki University)
Committee career (1):
  • 1991 - 日本調理科学会 理事
Awards (2):
  • 2000 - 短期大学教育功労賞(文部大臣)
  • 1992 - 栄養士養成功労賞(厚生大臣)
Association Membership(s) (5):
日本食生活学会 ,  日本骨代謝学会 ,  日本調理科学会 ,  日本栄養改善学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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