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J-GLOBAL ID:200901014835641626   Update date: Feb. 04, 2024

Fujiwara Tomoko

フジワラ トモコ | Fujiwara Tomoko
Affiliation and department:
Job title: 研究員
Research field  (2): Food sciences ,  Applied microbiology
Research keywords  (2): 酵母 ,  乳酸菌
Research theme for competitive and other funds  (3):
  • 2013 - 2021 耐塩性酵母の検索、開発
  • 2009 - 2012 清酒用酵母の開発
  • 2007 - 2008 乳酸菌の検索
Papers (6):
MISC (13):
Lectures and oral presentations  (4):
  • 「広島もみじ酵母」による日本酒の需要拡大について
    (日本食品工学会年次大会講演要旨集 2015)
  • 人工培地がスプレーカーネーションの据え置き栽培2年目の収量・品質および省力化に及ぼす影響
    (園芸学会中四国支部研究発表要旨 2004)
  • 人工培地がスプレーカーネーションの収量および品質に及ぼす影響
    (園芸学会中四国支部研究発表要旨 2003)
  • スポンジプラグ苗の定植の深さがスプレーカーネーションの開花に及ぼす影響
    (園芸学会中四国支部研究発表要旨 2002)
Education (2):
  • - 1999 Okayama University
  • - 1997 Okayama University Faculty of Agriculture Department of Agricultural Sciences
Work history (2):
  • 2004/04 - 現在 Hiroshima Prefectural Technology Research Institute, Food Technology Research Center
  • 2001/04 - 2004/03 広島県立農業技術センター 研究員
Association Membership(s) (1):
BREWING SOCIETY OF JAPAN
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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