Rchr
J-GLOBAL ID:200901015046623628   Update date: Apr. 25, 2020

Nakanishi Kotoyoshi

ナカニシ コトヨシ | Nakanishi Kotoyoshi
Affiliation and department:
Research field  (3): Landscape science ,  Environmental agriculture ,  Applied biochemistry
Research keywords  (1): Biomass
Research theme for competitive and other funds  (12):
  • エチル-α-グルコシドの生理学的機能
  • 低分子アルギン酸の生理学的機能
  • 乳酸菌の菌体外プロテア-ゼに対する研究
  • 乳酸菌の生産するバクテリオシンに関する研究
  • 微生物及び酵素を用いた農産廃棄物の有効利用に関する研究
Show all
MISC (20):
Patents (3):
  • 転化糖の製造方法 特開平4-117297
  • エチル-α-グルコシドの製造方法 特願2000-206701
  • 循環水の殺菌装置 特願平8-30420
Works (7):
  • α-エチルグルコシドの酵素的生産
    2000 - 2001
  • Production of Ethyl-α-glucoside by Microbial Enzyme.
    2000 - 2001
  • アルコールを利用したバイオ技術による新甘味料の研究開発
    1999 - 2001
  • Study on Industrial Production of New Functional Sugar derivative using alcohol.
    1999 - 2001
  • 乳酸菌の生産する抗菌物質の検索とその利用
    1995 - 1997
more...
Education (2):
  • - 1972 東京教育大学(現筑波大学)大学院 農学研究科 生物化学工学
  • - 1970 東京教育大学 農学部 生物化学工学
Professional career (2):
  • (BLANK)
  • (BLANK) (Osaka Prefecture University)
Work history (4):
  • 1988 - 1991 Yamanashi University, Associate Professor
  • 1986 - 1988 Yamanashi University, Assistant Professor
  • 1984 - 1986 Yamanashi University, Research Assistant
  • 1984 - The University of Tsukuba, Research Assistant
Committee career (2):
  • 2000 - 2001 ASEVブドウ・ワイン学会 ディレクター
  • 1999 - 2001 日本食品保蔵学会 評議員
Association Membership(s) (5):
日本醸造学会 ,  日本食品保蔵学会 ,  ASEVブドウ・ワイン学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本生物工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page