Rchr
J-GLOBAL ID:200901017285315318   Update date: Aug. 27, 2022

Norimura Naoko

ノリムラ ナオコ | Norimura Naoko
Affiliation and department:
Job title: Researcher
Homepage URL  (1): http://farc.pref.fukuoka.jp//
Research field  (2): Applied biochemistry ,  Food sciences
Research keywords  (7): 鮮度保持 ,  機能性 ,  加工 ,  食品 ,  functionality ,  processing ,  food
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 農産物加工
  • 青果物の鮮度保持
  • 農産物の機能性
  • the Functionality of agricultural products
MISC (19):
Lectures and oral presentations  (4):
  • カンキツ品種「果のしずく」の加工特性
    (園芸学会 九州支部会 2012)
  • 赤外線・紫外線の併用によるイチジク果実の殺菌効果
    (日本食品科学工学会 第56回大会 2009)
  • 福岡県特産アブラナ科野菜と新規乳酸菌を用いら食品素材の開発
    (日本食品科学工学会 第54回大会 2007)
  • ‘大児菜’のABTSラジカル消去活性
    (第69回 九州農業研究発表会 2006)
Association Membership(s) (3):
THE SOCIETY FOR ANTIBACTERIAL AND ANTIFUNGAL AGENTS,JAPAN ,  園芸学会 九州支部 ,  日本食品科学工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page