Rchr
J-GLOBAL ID:200901017829309864
Update date: Jan. 17, 2024
Kobayashi Noriko
コバヤシ ノリコ | Kobayashi Noriko
Affiliation and department:
旧所属 天使大学 看護栄養学部 栄養学科
About 旧所属 天使大学 看護栄養学部 栄養学科
Search "旧所属 天使大学 看護栄養学部 栄養学科"
Job title:
教授
Research field (3):
Hygiene and public health (non-laboratory)
, Hygiene and public health (laboratory)
, Healthcare management, medical sociology
Research keywords (6):
食品衛生学
, 家政学(特に栄養改善)
, 衛生学(特に食品衛生学)
, Food Hygine
, Nutrition
, Food Hygiene
Research theme for competitive and other funds (6):
食品添加物に関する意識調査
タマネギの調理・加工適性解明と品質評価技術の開発試験に係る調理適性評価試験
女子大生の食生活改善のための一考察-実習食摂取時と非摂取時との栄養素摂取量等の比較-
Investigation of Feeling on Food Additives
Sensory Test of various Onions.
A Study on the bettermen of Dietary Life of Female Junior College Students.
Show all
MISC (29):
日本とアメリカにおける食品を原因とする疾病の発生状況の比較. 天使女子短期大学紀要. 1998. 19. 65
A Study on the Confirmation and the Occurrence of Foodborne-Disease Outbreaks in Japan and the United States. BULLETIN OF TENSHI JUNIOR COLLEGE. 1998. 19. 65
食中毒の話 -病原性大腸菌O157に学ぶ-. 全国学校栄養士協議会北海道支部研修会報告書. 1997. 5-11
Noriko KOBAYASHI, Yasuko KANAZAWA, Shuko YAMABE, Kazuyuki IWATA, Makoto NISHIZAWA, Takashi YAMAGISHI, Osamu NISHIKAZE, Keisuke TSUJI. Effects of Depolymerized Sodium Alginate on Serum Total Cholesterol in Healthy Women with a High Cholesterol Intake. J. of Home Economics of Japan. 1997. 48. 3. 225-230
タマネギの調理適性による検討(第2報). 天使女子短期大学紀要. 1996. 17. 107
more...
Books (1):
最新食品衛生学
三共出版 1991
Works (2):
豚肉による標準家庭料理献立の開発 -一週間献立および家族団らんメニュー-
1998 -
食品添加物に関する意識調査
1987 -
Education (2):
- 1964 Hokkaido University Faculty of Agriculture
- 1964 Hokkaido University Faculty of Agriculture
Association Membership(s) (3):
日本栄養改善学会
, 日本家政学会
, 日本食品衛生学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
researchmap
.
For details, see here
.
Return to Previous Page
TOP
BOTTOM