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J-GLOBAL ID:200901017829309864   Update date: Jan. 17, 2024

Kobayashi Noriko

コバヤシ ノリコ | Kobayashi Noriko
Affiliation and department:
Job title: 教授
Research field  (3): Hygiene and public health (non-laboratory) ,  Hygiene and public health (laboratory) ,  Healthcare management, medical sociology
Research keywords  (6): 食品衛生学 ,  家政学(特に栄養改善) ,  衛生学(特に食品衛生学) ,  Food Hygine ,  Nutrition ,  Food Hygiene
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 食品添加物に関する意識調査
  • タマネギの調理・加工適性解明と品質評価技術の開発試験に係る調理適性評価試験
  • 女子大生の食生活改善のための一考察-実習食摂取時と非摂取時との栄養素摂取量等の比較-
  • Investigation of Feeling on Food Additives
  • Sensory Test of various Onions.
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MISC (29):
Books (1):
  • 最新食品衛生学
    三共出版 1991
Works (2):
  • 豚肉による標準家庭料理献立の開発 -一週間献立および家族団らんメニュー-
    1998 -
  • 食品添加物に関する意識調査
    1987 -
Education (2):
  • - 1964 Hokkaido University Faculty of Agriculture
  • - 1964 Hokkaido University Faculty of Agriculture
Association Membership(s) (3):
日本栄養改善学会 ,  日本家政学会 ,  日本食品衛生学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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