Rchr
J-GLOBAL ID:200901018187784268   Update date: Jan. 18, 2013

Hasimoto Hiroko

ハシモト ヒロコ | Hasimoto Hiroko
Research field  (1): Physiology
Research keywords  (1): 環境生理学(含体力医学・栄養生理学)
Research theme for competitive and other funds  (7):
  • 亜鉛(II)錯体、抗肥満効果及び血液流動性に関する研究
  • プーアル茶・ハーブ等の食品成分の栄養生理機能特性に関する研究
  • コラーゲン由来ペプチドの栄養・生理機能特性に関する研究
  • 低蛋白食継代飼育ラットの生理的適応に関する研究
  • Studies on nutritional and physiological characteristics of functional foodstuff (pu-erh tea or herb etc.)
Show all
MISC (13):
  • イギリス伝統料理プディングについて(その1)-チャーメルス領事代理夫人とクロウ氏著「高等料理法」より-(共著). 神戸女子大学家政学部紀要. 2001. 34. 119-128
  • Studies of herb (Curcuma Alba) extract on the body fat accumulation and hematological status of rat fed high fat diet(共同発表). Diadetes Mellitus Reserch Joint Meeting and Symposium Indonesia-Japan. 2001
  • The consideratin about Pudding of British Traditional Cooking. Bulletin of Kobe Women's University. 2001. 34. 119-128
  • コラーゲン由来ペプチドの栄養効果に関する研究. 神戸女子大学紀要. 1999. 32. 35-40
  • Studies of the Nutritional Effects of Peptides Derived from Collagen Rats. 1999. 32. 35-40
more...
Books (1):
  • クローズアップ食生活シリーズ2「変わりゆく食環境と食の安全性」(共著)
    ぎょうせい 2001
Professional career (1):
  • (BLANK)
Work history (1):
  • Kobe Women's University Faculty of Home Economics, Dietician Training Course
Association Membership(s) (2):
日本家政学会 ,  日本・栄養食糧学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page