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J-GLOBAL ID:200901018552631603   Update date: Jan. 17, 2024

Abe Teruko

アベ テルコ | Abe Teruko
Affiliation and department:
Job title: 教授
Research field  (2): Food sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (4): Food culture ,  Food Chemistry ,  食生活学 ,  食品化学
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 大分県の人々の食生活
  • 小麦粉成分の相互作用に関する研究
  • 肉スープの旨味に関する研究
  • Eating Habits of People in Oita Prefecture
  • Study on the interaction between wheat flour components.
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MISC (38):
  • 大分県小学校における学校給食指導-給食方式の違いによる給食指導の比較-. 大分大学教育福祉科学部研究紀要. 2004. 第26巻 第1号 293-302
  • 小・中・高一貫した栄養教育を. 家政教育者 家庭科教育. 2004. 78巻 9号 6-10
  • 大分県の学校給食の現状-学校栄養職員の地産池消および給食指導への取り組みと食教育としての学校給食-. 大分大学教育福祉科学部研究紀要. 2004. 第26巻 第1号 145-149
  • Eating Instruction Using Primary School Lunch in Oita -Comparison of Eating Instruction between Two school-Lunch Serving Systems-. The Res.Bul.of The Faculty of Edu and Welfare,Oita Univ. 2004. Vol.26,No.2
  • Hope to Consistent Nutrition Education from Primary School to Senior High school. THE HOME ECONOMICS EDUCATION. 2004. Vol.78,No.9 6-10
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Professional career (1):
  • (BLANK)
Association Membership(s) (4):
日本公衆衛生学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会 ,  日本生化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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