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J-GLOBAL ID:200901019316456937   Update date: Jan. 16, 2013

Senda Makiko

センダ マキコ | Senda Makiko
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 調理科学 ,  Science of Cookery
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 埼玉・東京北部に在住する本学学生の家庭における魚介類の摂取状況調査
  • 米の調理に関する総合研究(1)-米料理の伝承と創造
  • 米に関する研究
  • An Investigation into Situation of Ingestion of Fishes and Shellfishes in the Homes of Students of Our University in Saitama and Northern area of Tokyo
  • The Comprehensive Research of Rice-cooking (Part 1)
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MISC (19):
  • 米の調理に関する総合研究(2)-米料理の伝承と創造-. 東京家政大学生活科学研究所研究 報告. 2000. 23. 89
  • ヨーロッパの米料理(第2報) -イタリアの米料理"リゾット"-. 東京家政大学研究紀要. 2000. 40. 41
  • The Comprehensive Resarch of Rice-Cooking(Part 2)-The traditional and new ways of Rice Cooking-. BULLETIN OF RESEARCH INSTITUTE OF DOMESTIC SCIENCE TOKYO KASEI UNIVERSITY. 2000. 23. 89
  • Rice Dishes in Europe(Part 2) -Rice Dishes in Italy"Risotto"-. BULLETIN OF TOKYO KASEI UNIVERSITY. 2000. 40. 41
  • ヨーロッパの米料理(第1報) -スペインの米料理"パエリヤ"-. 東京家政大学研究紀要. 1999. 33. 159
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Books (10):
  • 管理栄養士国家試験問題集
    医歯薬出版 2003
  • 管理栄養士国家試験問題集
    医歯薬出版 2002
  • 管理栄養士国家試験問題集
    医歯薬出版 2001
  • 管理栄養士国家試験問題集
    医歯薬出版 2000
  • 管理栄養士国家試験問題集
    医歯薬出版 1998
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Work history (1):
  • Tokyo Kasei University Faculty of Home Economics, Department of Food and Nutrition
Association Membership(s) (3):
日本食生活学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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