Rchr
J-GLOBAL ID:200901020645252283
Update date: Jan. 17, 2024
Goto Yasuko
ゴトウ ヤスコ | Goto Yasuko
Affiliation and department:
Research field (1):
Home economics, lifestyle science
Research keywords (4):
食生活
, 家政学一般
, Food Culture
, Home Science
Research theme for competitive and other funds (2):
- 中国古典より窺われる食療思想の変遷
- The Changes of "Sh(]J1131[)-lia(]J1149[)"Thought known by the Ancient Chinese Classics
MISC (28):
-
容器形状差が電子レンジ炊飯におよぼす影響. 愛知女子短期大学研究紀要. 2001. 34. 8
-
The Effect of Vessel Form with Cooking of Rice by Electronic Range. 2001. 34. 8
-
グルコース共存におけるアミノ酸の熱分解. 愛知女子短期大学研究紀要. 2000. 33. 6
-
Thermal Decomposition of Amino Acids Solution with Glucose. THE RESEARCH BULLETIN OF AICHI WOMEN'S JUNIOR COLLEGE. 2000. 33. 6
-
中国古代思想における食の志向(第5報)山海経に著れた食の志向. 愛知女子短期大学研究紀要. 1999. 32
more...
Books (9):
-
ニューコーディネートのための食材別料理集
同文書院 2003
-
ニューコーディネートのための食材別料理集
同文書院 2002
-
調理素材事典
愛智出版 1995
-
調理のための食品学辞典
朝倉書店 1994
-
新版調理-基礎と応用-
朝倉書店 1994
more...
Committee career (1):
- 2000 - 2003 日本家政学会 日本家政学会中部支部役員
Association Membership(s) (5):
調理科学技術教育学会
, 日本生理人類学会
, 日本食生活学会
, 日本調理科学会
, 日本家政学会
Return to Previous Page