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J-GLOBAL ID:200901020645252283   Update date: Jan. 17, 2024

Goto Yasuko

ゴトウ ヤスコ | Goto Yasuko
Affiliation and department:
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (4): 食生活 ,  家政学一般 ,  Food Culture ,  Home Science
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 中国古典より窺われる食療思想の変遷
  • The Changes of "Sh(]J1131[)-lia(]J1149[)"Thought known by the Ancient Chinese Classics
MISC (28):
  • 容器形状差が電子レンジ炊飯におよぼす影響. 愛知女子短期大学研究紀要. 2001. 34. 8
  • The Effect of Vessel Form with Cooking of Rice by Electronic Range. 2001. 34. 8
  • グルコース共存におけるアミノ酸の熱分解. 愛知女子短期大学研究紀要. 2000. 33. 6
  • Thermal Decomposition of Amino Acids Solution with Glucose. THE RESEARCH BULLETIN OF AICHI WOMEN'S JUNIOR COLLEGE. 2000. 33. 6
  • 中国古代思想における食の志向(第5報)山海経に著れた食の志向. 愛知女子短期大学研究紀要. 1999. 32
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Books (9):
  • ニューコーディネートのための食材別料理集
    同文書院 2003
  • ニューコーディネートのための食材別料理集
    同文書院 2002
  • 調理素材事典
    愛智出版 1995
  • 調理のための食品学辞典
    朝倉書店 1994
  • 新版調理-基礎と応用-
    朝倉書店 1994
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Committee career (1):
  • 2000 - 2003 日本家政学会 日本家政学会中部支部役員
Association Membership(s) (5):
調理科学技術教育学会 ,  日本生理人類学会 ,  日本食生活学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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