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J-GLOBAL ID:200901021079126794   Update date: Aug. 30, 2022

Watanabe Kazuho

ワタナベ カズホ | Watanabe Kazuho
Affiliation and department:
Job title: 教授,部長
Research field  (3): Food sciences ,  Bioorganic chemistry ,  Applied biochemistry
Research keywords  (1): Applied Microbiology and Applied Biochemistry
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 有用微生物に関する研究
  • 食品関連酵素に関する研究
  • Study on Useful Microorganisms
  • Study on Food-related Enzymes
MISC (31):
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Patents (6):
  • マルトース転移糖の製造法.
  • 麹菌によるアミロー1,4-マルトシダーゼの生産法。
  • 細菌によるホルムアルデヒドの分解方法。
  • Method for Production of Maltose-trans sugar.
  • Method for Production of Amylo-1,4-maltosidase by Aspergillus species.
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Books (2):
  • 好アルカリ性微生物
    海鳴社 1983
  • Alkalophilic Microorganisms.
    1983
Education (4):
  • - 1958 Tohoku University Faculty of Agriculture
  • - 1958 Tohoku University
  • - 1958 Tohoku University Faculty of Agriculture
  • - 1958 Tohoku University Graduate School, Division of Agriculture
Professional career (1):
  • (BLANK)
Awards (1):
  • 1966 - 日本醗酵工学会斉藤賞
Association Membership(s) (5):
日本キチン・キトサン学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本生化学会 ,  日本生物工学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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