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J-GLOBAL ID:200901021149905397   Update date: Dec. 23, 2008

Kisu Yasuko

キス ヤスコ | Kisu Yasuko
Affiliation and department:
Research field  (2): Food sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 食品科学 ,  Food Science
Research theme for competitive and other funds  (5):
  • 2003 - マルチトールを用いたジャムの品質
  • 2001 - 野菜の食物繊維含量の調理による変化
  • 2001 - Effect of Cooking on Dietary Fiber in Vegetables
  • 1998 - Enzymatic Browning of Apples Fertilized with Eggshell Calcium
  • 1998 - Change of Hardness and Pecticsubstances in Apples Fertilized with Eggshell Calcium
MISC (26):
Committee career (1):
  • 1988 - 1989 日本家政学会 東北・北海道支部宮城県幹事,東北・北海道支部会計幹事
Association Membership(s) (4):
日本調理科学会 ,  日本家政学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本栄養・食糧学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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