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J-GLOBAL ID:200901021640344194
Update date: Jun. 06, 2020
Tsukamoto Sadaji
ツカモト サダジ | Tsukamoto Sadaji
Affiliation and department:
旧所属 九州女子大学 家政学部 栄養学科
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Job title:
教授
Research field (1):
Food sciences
Research keywords (6):
レクチン
, 酵素化学
, 食品科学
, lectin
, Enzyme Chemistry
, Food Science
Research theme for competitive and other funds (8):
ニンニクのオリゴ糖の精製と性質
ニンニクのレクチンの精製と性質
植物性食品中のプロテアーゼの精製と性質
ニンニク中の耐熱タンパク質について
Purification and Charactarization of an Oligosacharide from Garlic
Purification and Charactarization of garlic lectin
Purification and Characterization of Protease in Vegetable Foods.
Heat Resistant Protein in Garlic
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MISC (31):
ニンニクのオリゴ糖の精製と性質. 九州好大学紀要. 2003. 39. 4. 1
ニンニクレクチンは抗腫瘍活性をもち、人間の腫瘍細胞にアポトーシスを起させる. 国際食品研究. 2001. 34. 1. 7-13
Y Karasaki, S Tsukamoto, K Mizusaki, T Sugiura, S Gotoh. A garlic lectin exerted an antitumor activity and induced apoptosis in human tumor cells. FOOD RESEARCH INTERNATIONAL. 2001. 34. 1. 7-13
ニンニクレクチンは腫瘍細胞の増殖を強く抑制する. 北九州医工学術者協会誌. 1999. 10. 2. 13-16
Lectins purified from garlic bulbs strongly inhibited the growth of human tumor cells. The Journal of Kitakyushu Medical and Engineering cooperative Association. 1999. 10. 2. 13-16
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Books (2):
食を中心とした化学
東京教学社 1993
Chemistry according the Foods
Tokyo kyogaku sha 1993
Works (7):
Purification and Characterization of an Oligosacchride from Garlic
2003 -
ニンニクレクチンは抗腫瘍活性をもち、人間の腫瘍細胞にアポトーシスを起させる
2001 -
A garlic lectin exerted an antitumor activity and induced apoptosis in human tumor cells.
2001 -
ニンニクレクチンは腫瘍細胞の増殖を強く抑制する
1999 -
Lectins purified from garlic bulbs strongly inhibited the growth of human tumor cells
1999 -
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Professional career (1):
science(Ph.D) (Kyushu University)
Association Membership(s) (4):
日本農芸化学会
, 日本生化学会
, 日本家政学会
, 日本食品科学工学会
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