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J-GLOBAL ID:200901021640344194   Update date: Jun. 06, 2020

Tsukamoto Sadaji

ツカモト サダジ | Tsukamoto Sadaji
Affiliation and department:
Job title: 教授
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (6): レクチン ,  酵素化学 ,  食品科学 ,  lectin ,  Enzyme Chemistry ,  Food Science
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • ニンニクのオリゴ糖の精製と性質
  • ニンニクのレクチンの精製と性質
  • 植物性食品中のプロテアーゼの精製と性質
  • ニンニク中の耐熱タンパク質について
  • Purification and Charactarization of an Oligosacharide from Garlic
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MISC (31):
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Books (2):
  • 食を中心とした化学
    東京教学社 1993
  • Chemistry according the Foods
    Tokyo kyogaku sha 1993
Works (7):
  • Purification and Characterization of an Oligosacchride from Garlic
    2003 -
  • ニンニクレクチンは抗腫瘍活性をもち、人間の腫瘍細胞にアポトーシスを起させる
    2001 -
  • A garlic lectin exerted an antitumor activity and induced apoptosis in human tumor cells.
    2001 -
  • ニンニクレクチンは腫瘍細胞の増殖を強く抑制する
    1999 -
  • Lectins purified from garlic bulbs strongly inhibited the growth of human tumor cells
    1999 -
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Professional career (1):
  • science(Ph.D) (Kyushu University)
Association Membership(s) (4):
日本農芸化学会 ,  日本生化学会 ,  日本家政学会 ,  日本食品科学工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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