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J-GLOBAL ID:200901022511777285   Update date: Aug. 20, 2022

Takemura Mayumi

タケムラ マユミ | Takemura Mayumi
Affiliation and department:
Homepage URL  (1): http://www.fukuoka-wjc.ac.jp/
Research field  (2): Marine/Aquatic life sciences ,  Food sciences
Research keywords  (8): 大豆 ,  白ぬか ,  おから ,  食品科学 ,  Soybean ,  Rice powder ,  Okara ,  Food Science
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 乾燥おからと白ぬかを原料とする醤油様調味液の開発について
  • 乾燥おからを原料とした白醤油の試醸についてー酵素剤使用による一新法ー
  • おからを原料としたテンペーの食品学的評価
  • The Production of Seasoning Like Shoyu Fermented from Dried Okara and Rice Powder
  • A Study on the Production of ┣DBShiro-Shoyu(/)-┫DB from Fermented Dried ┣DBOkara(/)-┫DB A New Method of ┣DBShiro-Shoyu(/)-┫DB production using Enzyme Preparation-
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MISC (14):
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Works (2):
  • 乾燥おからを原料とする味噌の製造について
    1985 -
  • A Study on the Production of Miso from Fermented Dried Okara(Bean-Curd Refuse)
    1985 -
Education (2):
  • - 1971 Fukuoka Women's Junior College
  • - 1971 Fukuoka Women's Junior College Faculty of Food and Nutritional Sciences
Association Membership(s) (4):
日本食品科学工学会 ,  生活衛生協会 ,  日本家政学会 ,  日本栄養食糧学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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