Rchr
J-GLOBAL ID:200901022511777285
Update date: Aug. 20, 2022
Takemura Mayumi
タケムラ マユミ | Takemura Mayumi
Affiliation and department:
Homepage URL (1):
http://www.fukuoka-wjc.ac.jp/
Research field (2):
Marine/Aquatic life sciences
, Food sciences
Research keywords (8):
大豆
, 白ぬか
, おから
, 食品科学
, Soybean
, Rice powder
, Okara
, Food Science
Research theme for competitive and other funds (6):
- 乾燥おからと白ぬかを原料とする醤油様調味液の開発について
- 乾燥おからを原料とした白醤油の試醸についてー酵素剤使用による一新法ー
- おからを原料としたテンペーの食品学的評価
- The Production of Seasoning Like Shoyu Fermented from Dried Okara and Rice Powder
- A Study on the Production of ┣DBShiro-Shoyu(/)-┫DB from Fermented Dried ┣DBOkara(/)-┫DB A New Method of ┣DBShiro-Shoyu(/)-┫DB production using Enzyme Preparation-
- Food Chemical Evaluation of Fermented Okara Products, Okara-Tempeh
Show all
MISC (14):
Works (2):
-
乾燥おからを原料とする味噌の製造について
1985 -
-
A Study on the Production of Miso from Fermented Dried Okara(Bean-Curd Refuse)
1985 -
Education (2):
- - 1971 Fukuoka Women's Junior College
- - 1971 Fukuoka Women's Junior College Faculty of Food and Nutritional Sciences
Association Membership(s) (4):
日本食品科学工学会
, 生活衛生協会
, 日本家政学会
, 日本栄養食糧学会
Return to Previous Page