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J-GLOBAL ID:200901022998933910   Update date: Jan. 17, 2024

Ishii Takahiko

イシイ タカヒコ | Ishii Takahiko
Affiliation and department:
Research field  (5): Hygiene and public health (non-laboratory) ,  Hygiene and public health (laboratory) ,  Healthcare management, medical sociology ,  Food sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (8): 頻回揚げ油 ,  栄養調査 ,  脂質栄養 ,  たん白質栄養 ,  Repeated frying fats and oils ,  Nutrition survey ,  Lipid Nutrition ,  Protein Nutrition
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • ラットにおける頻回揚げ油のその消化率と血清成分に及ぼす影響
  • 韓国の中高年齢男性の食生活
  • コメ蛋白質の栄養価
  • Influence of repeated frying oils and fats on their digestibility and serum components in Rats
  • The Dietary Habbits of Middle and Advanced Aged Males in Korea
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MISC (45):
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Professional career (2):
  • (BLANK)
  • (BLANK)
Committee career (1):
  • 1987 - 日本健康科学学会 編集委員
Association Membership(s) (9):
日本家政学会 ,  日本衛生学会 ,  日本臨床栄養学会 ,  日本栄養改善学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本生化学会 ,  日本健康科学学会 ,  日本公衆衛生学会 ,  日本栄養食糧学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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