Rchr
J-GLOBAL ID:200901024076995308   Update date: Jan. 17, 2024

Yamamoto Reiko

ヤマモト レイコ | Yamamoto Reiko
Affiliation and department:
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 調理学 ,  Cookney(Science)
MISC (30):
  • シュー生地に関する一考察(第2報) -添加する油脂のちがいについて-. 別府女子短期大学紀要. 1997. 18. 85
  • Studies on the Cream Puff Paste(Part 2)Differences of the Effects of Oil and Fat on the Qualites of Cream Puff Paste. The Bulletin of Beppu Women's Junior College. 1997. 18. 85
  • シュー生地に関する一考察(第一報)卵混入方法について. 別府女子短期大学紀要. 1996. 17. 89
  • Studies on the Cream Puff Paste(Part1) Effect of Mixing Method of Paste on the Expansion of Cream Puff. The Bulletin of Beppu Women's Junior College. 1996. 17. 89
  • スポンジケーキの膨化と水分の関係についての一考察. 別府女子短期大学紀要. 1995. 16. 89
more...
Books (2):
  • NEW基礎調理学(共著)
    医歯薬出版株式会社 1999
  • New Cookery
    1999
Education (2):
  • - 1967 Ochanomizu University
  • - 1967 Ochanomizu University Faculty of Home Economics
Association Membership(s) (2):
日本調理科学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page