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J-GLOBAL ID:200901024475642893
Update date: Jan. 17, 2008
Ohyama Tomoko
オオヤマ トモコ | Ohyama Tomoko
Affiliation and department:
旧所属 神戸学院大学 大学院食品薬品総合科学研究科 食品薬品総合科学専攻
About 旧所属 神戸学院大学 大学院食品薬品総合科学研究科 食品薬品総合科学専攻
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Job title:
大学院学生(博士課程)
Research field (2):
Food sciences
, Applied biochemistry
Research keywords (4):
Biological chemistry
, Neutritional chemistry
, 生物化学
, 栄養化学
Research theme for competitive and other funds (2):
β-アラニンアミノ基転移酵素のプロセシング
Processing of β-alanine aminotransferase
MISC (2):
成熟型ラットr-アミノ酪酸アミノ基転移酵素の肝臓と脳での違い. 1999. 264
The mature size of rat 4-aminobutyrate aminotransferase is different in liver and brain. European Journal of Biochemistry. 1999. 264
Education (2):
- 2001 Kobe Gakuin University
- 2001 Kobe Gakuin University Graduate School, Division of Nutrition
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