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J-GLOBAL ID:200901025123442750   Update date: Sep. 13, 2022

Miki Hidemasa

ミキ ヒデマサ | Miki Hidemasa
Affiliation and department:
Research field  (2): Marine/Aquatic life sciences ,  Food sciences
Research keywords  (6): 食品冷凍 ,  食品工学 ,  食糧保蔵学 ,  Food Refrigeration ,  Food Engineering ,  Food Preservation
Research theme for competitive and other funds  (10):
  • 1996 - 魚類の即殺前加圧処理による高鮮度保持に関する研究
  • 1996 - Study on High Freshness Keeping in Fish by Air Press Treatment befor Killing
  • 1992 - 食品の伝熱と低温流通に関する研究
  • 1992 - Study on Heat Transfer and Distribution of Food at Low Temperatures
  • 1980 - 魚肉の有効利用とテクスチャーに関する研究
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MISC (51):
Books (9):
  • 魚類筋肉におけるK値を用いた鮮度低下速度の比較と品質保持期間の予測(共著)
    2001
  • Comparison of the Rate of Freshness Lowering and Estimation of the Shelf Life in Fish Muscle Using K-value
    "Sustainable Fisheries in Asia in the New Millennium", Proceeding of the 4<sup>th</sup> JSPS International Seminar on Fisheries Science in Tropical Area 2001
  • 凍結魚介類の解凍II
    水産加工基礎技術講座(全日本水産加工業協同組合連合会) 1998
  • 凍結魚介類の解凍 I
    水産加工基礎技術講座(全国水産加工業協同組合連合会) 1998
  • Thwing of Frozem Fisheries Products II
    Suisan-Kako Kiso-Gijyutsu K(]J1155[)za(National Federation of Fishery Processer's Co-opperative Associations) 1998
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Works (2):
  • 健康食品に関する基礎的研究
    2000 -
  • Study on Healthy Food
    2000 -
Education (2):
  • - 1969 Kagoshima University
  • - 1969 Kagoshima University Graduate School, Division of Agriculture
Professional career (2):
  • Master of Agriculture (Kagoshima University)
  • Doctor of Agriculture (Kyushu University)
Work history (10):
  • 1994 - 現在 Kagoshima University
  • 1994 - 2004 Kagoshima University,Professor
  • 1984 - 1994 Kagoshima University
  • 1984 - 1994 Kagoshima University, Assistant Professor
  • 1981 - 1984 Kagoshima University
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Committee career (1):
  • 1996 - 食品科学工学会 西日本支部評議員
Awards (1):
  • 1989 - 日本冷凍協会協賞学術賞
Association Membership(s) (7):
日本食品工学会 ,  食品科学工学会 ,  低温生物工学会 ,  化学工学協会 ,  農業機械学会 ,  日本冷凍協会 ,  日本水産学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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