Rchr
J-GLOBAL ID:200901025197824884   Update date: Jan. 25, 2006

Oshima Keiko

オオシマ ケイコ | Oshima Keiko
Affiliation and department:
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (1): 給食経営管理
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 2002 - 短大生の栄養摂取の問題点と健康教育の実施
  • 短大生の体力・肥満度と疲労感の関連について
  • 調理作業における疲労の研究
  • 給食管理実習に関する研究-20年の献立,食材の変化について-
MISC (1):
  • 給食管理実習Iにおける献立の変化. 東京文化短期大学紀要. 1997. 15. 61-70
Books (6):
  • 給食施設のための献立作成マニュアル(改題)
    医歯薬出版 2003
  • 給食経営管理論
    光生館 2003
  • 給食マネジメント実習
    学建書院 2003
  • 集団給食献立作成マニュアル 第5版
    医歯薬出版株式会社 2002
  • 給食管理(共著)
    光生館 2000
more...
Works (3):
  • 個人別栄養調査の互換性の検討
    1989 - 1991
  • 給食管理実習に関する研究-献立の検討-
    1991 -
  • 調理作業における至適高さの研究
    1985 - 1988
Education (2):
  • - 1995 Kagawa Nutrition University Kagawa Nutrition University
  • - 1995 Kagawa Nutrition University Faculty of Nutrition
Association Membership(s) (2):
日本公衆衛生学会 ,  日本栄養改善学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page