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J-GLOBAL ID:200901025917180769   Update date: Dec. 14, 2009

Inoue Kazuharu

イノウエ カズハル | Inoue Kazuharu
Affiliation and department:
Job title: Chief Researcher
Research field  (1): Applied biochemistry
Research keywords  (8): 発酵 ,  開発 ,  加工 ,  食品 ,  Fermentation ,  Development ,  Processing ,  Food
Research theme for competitive and other funds  (5):
  • 2002 - 2003 微生物機能を利用した米の新規用途開発
  • 2002 - 2003 Development of the New Usage of Rice by Utilizing of the Microbial Functions
  • 1999 - 2000 米菓の品質向上に関する研究
  • 1999 - 2000 Studies on the Improvement of Quality of Rice-Crackers
  • PCR法による微生物の同定
MISC (15):
  • Development of the New Usage of Rice by Utilizing of the Microbial Functions. REPORTS OF SAITAMA INDUSTRIAL TECHNOLOGY CENTER. 2003. 1. 103
  • 微生物機能を利用した米の新規用途開発. 埼玉県産業技術総合センター研究報告. 2003. 1. 103
  • Development of the New Usage of Rice by Utilizing of the Microbial Functions. REPORTS OF SAITAMA INDUSTRIAL TECHNOLOGY CENTER. 2003. 1. 103
  • Research about new use development of Saitama rice. REPORTS OF SAITAMA PREFECTURAL INDUSTRIAL CENTER. 2002. 4. 186
  • 埼玉米の新規用途開発に関する研究. 埼玉県工業技術センター研究報告(2002). 2002. 4. 186
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Patents (3):
  • 穀粉発酵物及びこれを用いた発酵風味菓子の製造方法
  • 特願年 11-197209 米菓の製造方法
  • Production of Rice Cracker
Works (2):
  • 乳酸菌・酵母を利用した新規穀類加工食品の開発
    2003 -
  • 発酵穀粉の製造法及びそれを用いた食品
    2002 -
Education (2):
  • - 1972 Tokyo University of Agriculture Faculty of Agriculture
  • Tokyo University of Agriculture
Work history (6):
  • 1994 - 埼玉県食品工業試験場 穀類食品課
  • 1994 - Saitama Research Institute of Food Technology Cereal
  • 1988 - 埼玉県食品工業試験場 酒類飲料課
  • 1988 - Saitama Research Institute of Food Technology
  • Processed Food Section
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Awards (1):
  • 2001 - 全国食品関係試験研究場所長会 平成13年度優良研究・指導業績表彰
Association Membership(s) (2):
日本食品科学工学会 ,  The Japanese Society for Food Science and Technology
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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