Rchr
J-GLOBAL ID:200901027412690455
Update date: Feb. 22, 2006
Hayashida Mitsuko
ハヤシダ ミツコ | Hayashida Mitsuko
Affiliation and department:
Research field (1):
Home economics, lifestyle science
Research keywords (3):
健康と食生活
, Health and Food culture
, Supply of Food Management
MISC (19):
-
長崎の郷土料理及び菓子の摂取がう歯発生に及ぼす影響. 玉木女子短期大学研究紀要. 2003. 7. 53
-
乳児のおやつ、その選択時における母親の意識とう歯発生との関連. 日本栄養改善学会第49回. 2002
-
郷土料理及び菓子の摂取がう歯発生に及ぼす影響について. 日本栄養改善学会第48回. 2001
-
食物領域におけるビジュアル表現手法に関する実践と考察. 玉木女子短期大学研究紀要. 1997. 6. 21-40
-
成人病予防(生活習慣病)の食事-肥満予防のための食事- -骨粗鬆症予防のための食事-. 長崎市健康づくり協議会. 1997
more...
Books (1):
Education (2):
- - 1977 Japan Women's University Faculty of Human Sciences and Design Department of Food and Nutrition
- - 1977 Japan Women's University Faculty of Home Economics
Committee career (1):
Association Membership(s) (4):
日本調理科学会
, 日本栄養改善学会
, 日本家政学会九州支部
, 日本家政学会
Return to Previous Page