Rchr
J-GLOBAL ID:200901027412690455   Update date: Feb. 22, 2006

Hayashida Mitsuko

ハヤシダ ミツコ | Hayashida Mitsuko
Affiliation and department:
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (3): 健康と食生活 ,  Health and Food culture ,  Supply of Food Management
MISC (19):
  • 長崎の郷土料理及び菓子の摂取がう歯発生に及ぼす影響. 玉木女子短期大学研究紀要. 2003. 7. 53
  • 乳児のおやつ、その選択時における母親の意識とう歯発生との関連. 日本栄養改善学会第49回. 2002
  • 郷土料理及び菓子の摂取がう歯発生に及ぼす影響について. 日本栄養改善学会第48回. 2001
  • 食物領域におけるビジュアル表現手法に関する実践と考察. 玉木女子短期大学研究紀要. 1997. 6. 21-40
  • 成人病予防(生活習慣病)の食事-肥満予防のための食事- -骨粗鬆症予防のための食事-. 長崎市健康づくり協議会. 1997
more...
Books (1):
  • NEW給食管理
    医歯薬出版株式会社 2001
Education (2):
  • - 1977 Japan Women's University Faculty of Human Sciences and Design Department of Food and Nutrition
  • - 1977 Japan Women's University Faculty of Home Economics
Committee career (1):
  • 2003 - 日本栄養改善学会 評議員
Association Membership(s) (4):
日本調理科学会 ,  日本栄養改善学会 ,  日本家政学会九州支部 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page