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J-GLOBAL ID:200901027473612228   Update date: Sep. 03, 2022

Matsumoto Harumi

マツモト ハルミ | Matsumoto Harumi
Affiliation and department:
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 食物学 ,  Food Science
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • 1995 - 中学生の食意識・食行動と学校給食に対する意識・評価との関連
  • 1995 - The Relationship between the Nutritional Awareness, Eating Habits and Appreciation of the School Lunch Service in Junior High School Students
  • 1991 - 健康感と生活内容との関わりに関する研究
  • 1991 - Study on the Relationship between State of Life and Consciousness of Health
  • 1984 - ほうとうに関する研究
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MISC (37):
Books (5):
  • 応用栄養学「(共著)」
    建帛社 2003
  • 栄養学各論実習
    コンテンツワークス株式会社 2001
  • 地域資源活用食品加工総覧(共著)
    農山漁村文化協会 1999
  • 基礎シリーズ 栄養学(共著)
    実教出版株式会社 1998
  • 栄養(共著)
    1996
Works (6):
  • キウイフルーツの農産加工品特産化のための研究
    1987 -
  • Studies on the PROCESSING PRODUCTS OF KIWI Fruit
    1987 -
  • キウイフルーツケチャップの開発に関する研究
    1986 -
  • Studies on the Production of Kiwi Fruit Ketchup
    1986 -
  • ほうとうの新素材開発と新しいメニューの研究
    1985 -
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Education (2):
  • - 1975 Ochanomizu University
  • - 1975 Ochanomizu University Graduate School, Division of Home Economics
Professional career (1):
  • (BLANK) (Ochanomizu University)
Work history (1):
  • Yamanashi Gakuin Junior College Food and Nutrition
Association Membership(s) (4):
日本調理科学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本食品工業学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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