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J-GLOBAL ID:200901027556230360   Update date: Aug. 28, 2022

Ogura Kazue

オグラ カズエ | Ogura Kazue
Affiliation and department:
Research field  (2): Food sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (4): 食生活 ,  食品科学・栄養科学 ,  Food Culture ,  Food Science and Natrtional Chemistry
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 江戸時代料理本の翻刻
  • 調理と粘性
  • 食餌内容と症病
  • Food Culture on Edo
  • Viscosity and Cooking Properties
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MISC (15):
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Books (3):
  • 要説 食品学各論(共著)
    建帛社 1996
  • 新版 食品学各論 (共著)
    建帛社 1989
  • 奈良女子大学 家政学シリーズ 調理学 (共著)
    朝倉書店 1983
Professional career (1):
  • (BLANK)
Association Membership(s) (5):
日本食生活学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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