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J-GLOBAL ID:200901027587266176   Update date: Feb. 01, 2024

Shimoyama Ami

Shimoyama Ami
Research field  (6): Nutrition and health science ,  Allergies and connective tissue disease ,  Food sciences ,  Home economics, lifestyle science ,  Early childhood education and childcare ,  Sports science
Research theme for competitive and other funds  (1):
  • 2020 - グアー起泡性アルブミンを利用した新規グルテンフリー含泡雑穀食品の創製
Papers (1):
  • A. Shimoyama, S. Kido, Y. Kinekawa, Y. Doi. Guar Foaming Albumin: A Low Molecular Mass Protein with High Foaming Activity and Foam Stability Isolated from Guar Meal. JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. 2008. 56. 19. 9200-9205
Books (1):
  • Guar Foaming Albumin - a foam stabilizer
    Food Additive (InTech) 2012 ISBN:9789535100676
Professional career (1):
  • Ph.D. (Kyoto Women's University)
Work history (4):
  • 2019/04 - 現在 Kyoto Koka Women's University The Faculty of Health Science The Department of Health and Nutrition
  • 2014/04 - 2019/03 神戸女子短期大学 食物栄養学科
  • 2012/08 - 2014/03 京都府山城南保健所
  • 2012/04 - 2013/03 京都女子大学 家政学部食物栄養学科
Association Membership(s) (6):
日本摂食嚥下リハビリテーション学会 ,  日本小児臨床アレルギー学会 ,  日本調理科学学会 ,  日本小児アレルギー学会 ,  社団法人 日本栄養・食糧学会 ,  特定非営利活動法人 日本栄養改善学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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