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J-GLOBAL ID:200901027908515513   Update date: May. 16, 2020

Hirata Takeshi

ヒラタ タケシ | Hirata Takeshi
Affiliation and department:
Job title: Chief Researcher
Research keywords  (14): 米飯 ,  テクスチャー ,  こんにゃく ,  レオロジー ,  物性 ,  デンプン ,  めん ,  cooked rice ,  texture ,  Konjac ,  Rheology ,  Physical property ,  Starch ,  Noodle
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 物性を指標とするめん類の品質改善および自動化に関する研究
  • Study on quality improvement of noodles with physical properties as indexes and automatization thereof
MISC (4):
Association Membership(s) (6):
日本調理科学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本応用糖質科学会 ,  The Japanese Society of Applied Glycoscience ,  The Japanese Society for Food Science and Technology ,  The Japan Society of Cookery Science
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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