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J-GLOBAL ID:200901027955424313   Update date: Aug. 19, 2022

Toyomaki Koko

トヨマキ コウコ | Toyomaki Koko
Affiliation and department:
Job title: Professor
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (4): 食味特性 ,  食品の化学成分 ,  Eating Qualities ,  Chemical Components of Food
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 秋田大ブキのテクスチャーと食味特性に関する研究
  • Studies on Texture and Eating Qualities of Akita-Obuki.
MISC (6):
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Books (1):
  • 調理用語辞典
    全国調理師養成施設協会 1986
Works (3):
  • ハーブティーの成分と嗜好について
    1991 -
  • 飲料の利用状況とお茶(緑茶,ハーブティー)のビタミンC含有量について
    1989 -
  • 秋田県沿岸における海藻類の食用としての利用状況
    1987 -
Association Membership(s) (3):
日本食品保蔵科学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本食品科学工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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