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J-GLOBAL ID:200901028536804293   Update date: Aug. 27, 2020

Mori Katsumi

モリ カツミ | Mori Katsumi
Affiliation and department:
Job title: 所長
Research keywords  (4): Microorganisms ,  Food ,  微生物 ,  食品
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 食品の微生物
  • Microorganisms in Foods
MISC (14):
Patents (4):
  • サッカロミセスセレビシエに属す酵母のMt-21SrRNA遺伝子の簡易迅速な塩基配列決定方法
  • 製パン用乾燥耐性実用パン酵母
  • 小麦種子の休眠性を制御する遺伝子
  • 冷凍生地耐性及び高糖生地耐性実用パン酵母
Education (4):
  • Hokkaido University
  • 北海道大学 大学院 水産学研究科
  • University of Hokkaido
  • University of Hokkaido,Graduate School of Fisheries
Professional career (1):
  • Doctor of Fisheries
Work history (8):
  • 2001 - 秋田県総合食品研究所所長
  • 2001 - Director General,Akita Research Institute of Food and Brewing
  • 2000 - 東北農業試験場研究室長
  • 2000 - Head of a Lab.,Tohoku national agricultural experiment station
  • 1991 - 食品総合研究所研究室長
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Association Membership(s) (8):
日本微生物生態学会 ,  日本微生物資源学会 ,  日本生物工学会 ,  日本食品科学工学会 ,  Japan Society for Microbial Ecology ,  Japan Society for Food Science and Technology ,  Japan Society for Culture Collections ,  Japan Society for Biotechnology
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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