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J-GLOBAL ID:200901028887454000   Update date: Sep. 30, 2022

Tada Atsuko

タダ アツコ | Tada Atsuko
Affiliation and department:
Homepage URL  (1): http://www.nihs.go.jp
Research field  (5): Food sciences ,  Green/sustainable/environmental chemistry ,  Analytical chemistry ,  Bioorganic chemistry ,  Structural/physical organic chemistry
Research keywords  (4): Mutagen ,  Natural materials ,  Foof Hygiene and Safety ,  Food Additive
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 2014 - 2016 既存添加物の安全性確保のための規格基準設定に関する研究
  • 2008 - 2010 既存添加物の有効性と品質を確保するための規格試験法の開発
  • 2005 - 2007 天然添加物の成分と品質評価に関する研究
  • 天然添加物の分析・成分解明・化学的安全性
Papers (1):
MISC (21):
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Professional career (1):
  • 理学博士
Work history (3):
  • 2015/10 - 現在 National Institute of Health Sciences the First Section, Divisioin of Food Additives Chief
  • 2003/10 - 2015/10 National Institute of Health Sciences the Second Section, Division of Food Additives Researcher
  • 1995/04 - 2003/09 National Cancer Center Research Institute Researcher
Awards (3):
  • 2016/06 - 日本食品化学学会 奨励賞 有効性及び含有成分組成に基づく天然添加物の品質評価に関する研究
  • 2016/06 - 日本食品化学学会 論文賞 味認識装置による既存添加物苦味料及び関連苦味化合物の品質評価
  • 2010/05 - 日本食品衛生学会 奨励賞 既存添加物の含有成分分析法の開発に関する研究
Association Membership(s) (4):
日本癌学会 ,  日本環境変異原学会 ,  日本食品化学学会 ,  日本食品衛生学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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