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J-GLOBAL ID:200901028968696343   Update date: Aug. 29, 2022

Nakajima Junko

ナカジマ ジュンコ | Nakajima Junko
Affiliation and department:
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (4): 食品貯蔵 ,  食品 ,  Storage of food ,  Dietetice
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 1987 - 豆類の成長促進因子と栄養成分についての研究
  • 1987 - 数種のきのこ菌系と子実体の培養方法とそれらの旨味成分に関する研究
  • 1987 - Study on growth factors of various beans and their nutrient components
  • 1987 - Study on culture methods ofmycelia and fruit bodies of several funguses and on their taste components
MISC (15):
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Books (2):
  • 調理のための食品学辞典(共著)
    朝倉書店 1994
  • Dietetics dictionary for cooking
    Asakura shoten
Works (24):
  • 豆類の栄養成分と加工について
    2001 -
  • 生椎茸における調理中の物性および色調の変化
    2000 -
  • Physical and Color Changes of Raw-Shiitake Mushrooms with Cooking
    2000 -
  • 椎茸における核酸関連物質の分解に関与する酵素系の食品学的研究
    1982 -
  • Dietetics study on nuclease frome shii-take
    1982 -
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Professional career (1):
  • Master of Home Economics (Nara Women's University)
Association Membership(s) (5):
日本栄養改善学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本栄養食糧学会 ,  日本調理科学会 ,  家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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